Operations Manager - Nova Leanway (Antwerpen)

De toenemende interesse in Chinese auto's heeft de groeiambities van Chinese autofabrikanten in Europa aangewakkerd. Een eerste stap is de oprichting van een nieuw Vehicle Processing Centre (VPC) in Antwerpen, gelegen op de site van Nova Natie en gezamenlijk eigendom van Amass en Nova Leanway.


HR Manager - Van Roey ( Rijkevorsel)

Groep Van Roey is een familiebedrijf met stevige roots, dat de kennis, expertise en het vakmanschap van 12 bouwbedrijven verenigt. In het kader van verdere groei is aannemer Van Roey op zoek naar een HR Business Partner voor de bedienden en verantwoordelijke voor het algemeen HR-beleid.


Commercieel Manager - Van Roey ( Rijkevorsel)

Groep Van Roey is de voorbije 275 jaar van een bouwbedrijf pur sang geëvolueerd naar een bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt voor maatschappelijke relevante uitdagingen. De groep kent een familiaal aandeelhouderschap bestaande uit 11 bedrijven en 5 hoofdactiviteiten: bouw, toelevering, vastgoedontwikkeling, exploitatie van sportinfrastructuur en technieken & services.  Binnen Groep Van Roey is Van Roey het grootste bouwbedrijf. Van Roey wenst haar team verder te verstreken door het aantrekken van een “Commercieel Manager”.


Sales Manager België -IPP ( Eindhoven)

IPP is een familiebedrijf met meer dan 130 jaar ervaring in ladingdragerdiensten. In hun hoofdkantoor te Eindhoven staat dagelijks een team van 25 personen klaar om het beste van zichzelf te geven. Hun focus op een duurzame toekomst vormt sinds het begin de rode draad in alles wat ze doen. Ze hebben een verantwoordelijkheid jegens hun klanten en toekomstige generaties om herbruikbare en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Binnen hun business model hanteren ze een circulair pay-per-use systeem voor hoogwaardige pallets en boxen. Ze werken hierbij samen met bekende merken, producenten en retailers binnen de FMCG ( bv. Danone, Coca-Cola, AB Inbev, … ) waarbij ze oog hebben voor het leveren van de juiste hoeveelheid en kwaliteit op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Wegens hun groeiambitie zijn we momenteel op zoek naar een Sales Manager voor de Belgische markt.


Afdelingshoofd Technische Dienst - UZ Leuven (Leuven)

De technische dienst van UZ Leuven is met zijn 200 medewerkers verantwoordelijk voor het garanderen van gebouwen en uitrusting van het ziekenhuis door vernieuwing en technisch onderhoud op de campussen Gasthuisberg, stadscampus en Pellenberg. Samen met je 5 collega-afdelingshoofden heb je in deze functie een belangrijke rol in de bedrijfszekerheid van het ziekenhuis en de verdere uitbouw van het infrastructureel kader voor innovatieve gezondheidszorg.


Account Manager - Mennens (Zwijndrecht)

Mennens is de specialist op het gebied van inspectie, onderhoud en verkoop van o.a. hijs- en hefmiddelen, staalkabels en valbeveiliging. De Mennens Groep bestaat uit Mennens BE, Mennens NL en CRC. Alle Mennens vestigingen streven naar eenzelfde aanpak met duidelijk, afgebakende, uniforme processen. Tegelijkertijd leggen ze de nadruk op lokale, herkenbare dienstverlening. De Mennens Groep bestaat uit ca. 440 medewerkers en is onderdeel van Axel Johnson, een Zweeds familiebedrijf met meer dan 20.000 medewerkers.


Diensthoofd Facilitaire Diensten - UZ Leuven (Leuven)

UZ Leuven is een van de grootste ziekenhuizen van België en een absolute voortrekker in patiëntenzorg, opleiding en onderzoek. Meer dan 10 000 professionals geven elke dag het beste van zichzelf in 160 uiteenlopende functies. UZ Leuven biedt alle medewerkers volop kansen om zich een loopbaan lang te ontwikkelen. Zo dragen zij elk in hun discipline bij aan een kwaliteitsvolle en veilige dienstverlening. Momenteel zijn we op zoek naar een diensthoofd facilitaire diensten binnen UZ Leuven.


Directielid Compliance Legal Risk – Dierickx Leys (Antwerpen)

Dierickx Leys is een toonaangevende private bank met hoofdzetel in Antwerpen.

Sinds haar start in 1901 streeft deze bank ernaar de eerste gesprekspartner te zijn bij het begeleiden, adviseren en beheren van de financiële activa van voornamelijk particuliere klanten. Dit familiebedrijf evolueerde de voorbije decennia van beursvennootschap over effectenbank tot private bank. 

De kernactiviteit van de bank betreft discretionair en adviserend vermogensbeheer. De beleggingsfilosofie die gehanteerd wordt, ook bij het beheer van de eigen fondsen, is gericht op kwaliteit en duurzaamheid. Persoonlijk contact, deskundigheid en integriteit draagt de bank hoog in het vaandel.


DBM Manager - Van Roey (Rijkevorsel)


Groep Van Roey is de voorbije 275 jaar als een bouwbedrijf pur sang geëvolueerd naar een bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt voor maatschappelijk relevante uitdagingen. Onze groep is actief in het ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en exploiteren (= DBFMO ) van gebouwen waarbij we steeds streven naar de creatie van aangename, leefbare en duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en sporten. In het kader van verdere groei zijn wij momenteel op zoek naar een DBM Manager.


Energie-expert – Febeliec (Brussel)

Febeliec (“Federation of Belgian Industrial Energy Consumers”) represents the industrial energy consumers in Belgium in issues about energy and climate politics on Belgian and European level. Febeliec has as members 5 business associations and 42 companies. Together they represent over 80% of industrial electricity and natural gas consumption in Belgium and some 230.000 industrial jobs. Given its widescale expertise, Febeliec plays a key role in debates on energy issues. Striving for competitive prices of electricity and natural gas and for security of supply of energy remain essential core tasks. In addition, Febeliec also follows more and more themes such as energy transition and climate neutrality, as it turns out from the study Febeliec recently ordered at EnergyVille.