Sportoase - Operationeel Directeur

Sportoase is dé grootste gezondheidspartner van België, een gezond, succesvol bedrijf voor, door en met gezonde medewerkers. Sportoase staat voor een medewerkersbeleid dat er een is voor iedereen. Met binnenkort onze 21e vestiging bieden we een breed en ongezien bewegingsaanbod aan, waarmee we zorgen voor een meer fitte en gezonde samenleving. Onze Sportoasers geven zelf het goede voorbeeld door te sporten tijdens en na hun werkuren. Jaarlijks neemt Sportoase ook deel aan de Baloise Antwerp Ten Miles en vorige editie liepen er zo'n duizend enthousiastelingen mee.


Investar - Property Manager

Investar is een investeringsmaatschappij en eigenaar van het vastgoedpatrimonium van de campus Belgielei – Lamorinièrestraat – Van Diepenbeeckstraat welke deels verhuurd wordt aan derden en deels geëxploiteerd door de dochtervennootschap van Investar, Vestar BV. 

Op de ondergrondse parking, die zich naast het complex bevindt, heeft Vestar – een dochteronderneming van de Investar groep - een conference en businesscentrum opgericht (www.vestar.be), in uitbating vanaf begin 2023. Een kernteam is samengesteld voor de commerciële en operationele uitbating van het Congrescentrum.

Investar werkt continu aan een toekomstgerichte uitbouw van de campus, die we verder zien evolueren naar een multifunctionele en multi-tenant site, binnen de stedelijke Antwerpse context. De campus wordt geleidelijk uitgebreid naarmate grondposities in de buurt verworven worden.


EyeCare - Regiomanager Vlaanderen

De EyeCare Groep, in Nederland opgericht in 2021, is een initiatief van 8 succesvolle familiebedrijven en is marktleider in het high-end optiek- en hoorsegment. De winkels van de EyeCare Groep bieden uitmuntende service, maatwerk, een high-end assortiment en de nieuwste technologieën om consumenten de beste hoor- en zichtoplossingen aan te reiken. De groep begon met 96 winkels, maar dat aantal is inmiddels uitgegroeid naar meer dan 120 winkels. De EyeCare Groep heeft de ambitie om haar positie in het high-end segment verder te versterken.


EyeCare heeft de ambitie om ook in Vlaanderen een leidinggevende positie in te nemen binnen het high-end optiek- en hoorsegment. Momenteel zijn al 5 Vlaamse winkels onderdeel van Eyecare. Eind 2024 moet dat aantal minstens verdubbeld zijn. Voor de professionele aansturing van die winkels is EyeCare momenteel op zoek naar een regiomanager Vlaanderen.

FIKE - Inside Sales Engineer

Fike is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van veiligheidsoplossingen binnen de olie- en gassector. Zo hebben ze meer dan 60 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie, verkoop en installatie binnen stofexplosie- en overdrukbeveiliging, industriële brandbeveiliging, branddetectie, brandcontrole, etc. 

Momenteel is Fike op zoek naar een Inside Sales Engineer die het primaire contact vormt voor hun klanten, partners en het externe verkoopteam. Hij/Zij biedt technische en commerciële ondersteuning tijdens de offerte- en implementatiefase van explosiebeveiligingsprojecten, evenals voortdurende commerciële ondersteuning aan klanten voor hun servicevereisten. Binnen deze positie moet je in staat zijn om betrouwbare oplossingen te vinden en te bieden voor alle commerciële en technische problemen om volledige klanttevredenheid te garanderen.


Madaster - Sales & Accountmanager

Madaster is een digitaal platform dat op verschillende manieren het circulair bouwen en beheren van objecten makkelijker maakt. Madaster, dat in 2021 ook beschikbaar werd, is een kadaster voor materialen en producten dat de weg naar een circulaire bouwindustrie moet openen. Het platform geeft inzicht in welke materialen en producten op welke plek in een gebouw te vinden zijn, hoe ze geplaatst werden en wat hun impact op de  circulariteit van het gebouw en op het milieu is. Door alle elementen in een gebouw op die manier een identiteit te geven, wordt hun hergebruik gemakkelijker en wordt afval gereduceerd.


Sportoase - Financieel Directeur

Sportoase is dé grootste gezondheidspartner van België, een gezond, succesvol bedrijf voor, door en met gezonde medewerkers. Sportoase staat voor een medewerkersbeleid dat er een is voor iedereen. Met binnenkort onze 21e vestiging bieden we een breed en ongezien bewegingsaanbod aan, waarmee we zorgen voor een meer fitte en gezonde samenleving.

Grant Thornton - Senior Manager Indirect Tax (Brussel)

Grant Thornton Belgium is één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Grant Thornton België stelt meer dan 250 mensen tewerk, die diensten aanbieden op het gebied van audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies. De klantgerichte aanpak en diepgaande kennis van zowel lokale, als internationale markten maken Grant Thornton België tot een toonaangevende speler in de sector.

Accounting & Reporting Manager - Expeditors (Antwerpen - Brussel)

To promote the success of the company by managing the Accounting operations, within a framework of prudent and effective controls, which enable risk to be assessed and managed through focus on Finances, Operations, People, Customers, Systems, Culture and Compliance in adherence to the company’s policy and procedures.

Manages a solid team by driving all the Accounting operations within the company, responsible for Payroll, Capital Expenditure, GL Reconciliations, and assisting the Controller with the company’s financial affairs.

Sales & BDM Office Lead - Caeleste (Mechelen )

Caeleste is a turn-key supplier of custom designed CMOS image sensors. Our activities include image sensor design, manufacture, assembly and characterization. Currently we are looking for a 'Sales & BDM Office Lead'.

VP Nautical & Technical Operations - Scylla (Meer)

Do you have passion for the shipping industry and would you like to be the linking pin between our vessels and our offices? Are you that easy to go to poeple manager? Do you like some variety and don't you mind not knowing what your day will bring? Then we are looking for you!


Sales Engineer - Mennens (Zwijndrecht)

Mennens Belgium NV is dé referentie in de verkoop, installatie, reparatie en onderhoud van staalkabel, gespecialiseerde hijs- en hetiechniek en valbeveiliging. Onze producten en oplossingen vind je terug in diverse sectoren zoals bouw, haven, logistiek, metaal, farmacie, constructie enz. Bij Mennens staan expertise, kennis en knowhow centraal. We zijn niet enkel een vooruitstrevende totaalleverancier, maar vooral een deskundige service- en solution provider. We zijn dé partner voor veilig hijsen, nu en in de toekomst.  Om ons Commercieel team te versterken, zijn we op zoek naar een leergierige en ambitieuze (M/V)


Senior Sales Executive - iFLUX (Niel)

At iFLUX, we are committed to revolutionizing groundwater management through cutting-edge solutions. With recent substantial investment and a focus on environmental sustainability, we are poised for significant growth and impact in the industry. Join us in our mission to redefine groundwater monitoring and management for a more sustainable future.


DBM Manager - Van Roey (Rijkevorsel)


Groep Van Roey is de voorbije 275 jaar als een bouwbedrijf pur sang geëvolueerd naar een bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt voor maatschappelijk relevante uitdagingen. Onze groep is actief in het ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en exploiteren (= DBFMO ) van gebouwen waarbij we steeds streven naar de creatie van aangename, leefbare en duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en sporten. In het kader van verdere groei zijn wij momenteel op zoek naar een DBM Manager.


HR Manager - Van Roey ( Rijkevorsel)

Groep Van Roey is een familiebedrijf met stevige roots, dat de kennis, expertise en het vakmanschap van 12 bouwbedrijven verenigt. In het kader van verdere groei is aannemer Van Roey op zoek naar een HR Business Partner voor de bedienden en verantwoordelijke voor het algemeen HR-beleid.