Executive Search

Als generalistisch executive search kantoor gaan we pragmatisch en professioneel te werk.


Waarin excelleren we? Het invullen van sleutelposities binnen o.a. logistiek, haven, bouw, industrie, bankwezen, overheid en zorg. Klinkt cliché, maar we maken het waar met ruim 22 jaar doorgedreven ervaring.

Wat maakt ons anders? Een stevige methodologie en een netwerk waar we trots op zijn. Ons vertrekpunt? Een diepgaand begrip van onze klant en het gezochte profiel. Van daaruit brengen we doortastend en proactief de markt in kaart.

Wat is onze kracht? Niet alleen het identificeren, maar vooral het op een doordachte en authentieke manier warm maken van topkandidaten. Als ambassadeur van onze klant benaderen we hen met discretie en professionaliteit. 


DE JUISTE KANDIDAAT

EEN ECHTE GENERALIST

DEONTOLOGISCH EN DISCREET

Hoe wij te werk gaan

1. Intakegesprek

Alles begint bij een goed inzicht in het gezochte profiel en een goed begrip van de structuur en het DNA van uw organisatie. Wij maken tijd om onze klanten echt te leren kennen. Door de jarenlange ervaring van onze consultants begrijpen wij niet alleen snel wat u zoekt, maar durven wij u ook challengen.

2. Target list & longlist

Als generalist werken we sinds 2001 in nagenoeg alle sectoren. We hebben een zeer uitgebreid netwerk, maar ook de tools en knowhow om heel snel bedrijven en kandidaten in kaart te brengen.

3. Telefonische screening

Onze research consultants zijn getraind in telefonische screenings. Zij peilen discreet en professioneel naar de ervaring, ambitie en verwachtingen van kandidaten en matchen deze met het door u gezochte functieprofiel.

4. Interview & Rapportering

Na een uitgebreid diepte-interview met de kandidaten, sturen wij u een duidelijke rapportering over de weerhouden kandidaten.

5. Voorstelling shortlist

De meest valabele kandidaten worden bij u ingepland voor een gesprek, standaard in aanwezigheid van onze consultant. Wij blijven doorheen het hele proces een betrouwbare sparringpartner zowel voor u, als voor de kandidaat.  

6. Nazorg

Een adequate opvolging is een essentieel deel van ons proces. Ook na de opstart onderhouden wij de relatie met u en de geplaatste kandidaat.

Contacteer ons voor meer informatie
Tim De Pauw - Managing Partner

0494/15.78.84 - Tim.de.pauw@ment.be

Contacteer ons voor meer informatie
Nathalie Holtof- Associate Partner

0478/20.09.72 - Nathalie.holthof@ment.be