Sales Manager België-IPP

PP Pooling is onderdeel van Faber Group, een familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1891. Faber Group is een van Europa’s toonaangevende poolers en tevens producent van duurzame houtproducten.

IPP is een familiebedrijf met meer dan 130 jaar ervaring in ladingdragerdiensten. In hun hoofdkantoor te Eindhoven staat dagelijks een team van 25 personen klaar om het beste van zichzelf te geven. Hun focus op een duurzame toekomst vormt sinds het begin de rode draad in alles wat ze doen. Ze hebben een verantwoordelijkheid jegens hun klanten en toekomstige generaties om herbruikbare en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren.


Algemeen directeur - Eclair Carrefour

Eclair NV is a part of the Carrefour Group who operates as a separate SME. Their main activity is the production of pastry and bakery products. Currenlty we are looking for a Plant Manager.


Directeur interne bedrijfsdiensten - FARYS

Farys verzorgt diensten in het publieke domein voor steden en gemeenten. Farys is de overkoepelende naam voor de activiteiten van de intergemeentelijke samenwerkingsverbanden Farys en TMVS en de activiteiten van Creat CV. Farys (vroeger TMVW) staat in voor de opdrachthoudende activiteiten: drinkwaterdistributie en –transport, zuivering van afvalwater en beheer van sportaccommodaties. TMVS en Creat CV zijn aankoopcentrales voor respectievelijk gemeentelijke deelnemers en entiteiten die onderhevig zijn aan de wetgeving voor overheidsoverdrachten. Momenteel zijn wij op zoek naar een 'Directeur Interne Bedrijfsdiensten'.


Managing director - Standic

Standic is een onderdeel van de Hametha Group, een Nederlands familiebedrijf. Hametha B.V. is een gezond, gestaag groeiend bedrijf dat al bestaat sinds 1959 en staat voor een omzet van meer dan 600 miljoen euro. Via haar dochtermaatschappijen is Hametha actief in de volgende markten: de exploitatie van tankstations; de handel in brandstoffen; de exploitatie van tankopslagterminals, momenteel twee in Dordrecht (Haan Oil Storage en Standic Dordrecht) en één in Antwerpen (Standic Antwerpen). Standic biedt passend maatwerk voor tankopslag van vloeistoffen. Zij leveren op maat gemaakte oplossingen voor de opslag en distributie van vloeistoffen door Europa. Hun specialismen? Chemicaliën, biobrandstoffen en smeermiddelen. Met tanks in vrijwel elk formaat en type kan Standic altijd de beste oplossing bieden voor de opslagvraagstukken van klanten.


Algemeen directeur - Groep Van Roey

Groep Van Roey is op zoek naar een Algemeen Directeur. De groep kent een familiaal aandeelhouderschap bestaande uit 11 bedrijven en 5 hoofdactiviteiten: bouw, toelevering, vastgoedontwikkeling, exploitatie van sportinfrastructuur en services. Groep Van Roey kijkt vandaag uit naar een "Algemeen Directeur" voor Van Roey Bouw, pionier-aannemer met een langetermijnfocus en focus op de toekomst.


HR talent manager - Honda Motor Europe Logistics

Honda is een wereldwijd begrip als ontwerper en producent van moderne, energiezuinige en performante wagens en motorfietsen. Daarnaast is Honda ook toonaangevend in het segment van industriële motoren en power producten zoals buitenboordmotoren en grasmaaiers. Honda staat voor design, voor en door mensen. Honda Motor Europe Logistics (HMEL) verzorgt de logistiek van verschillende Honda-producten, die vanuit de hele wereld worden aangevoerd voor verdeling en verkoop binnen de grotere Europese regio.


Commercieel & Administratief Directeur – E. Rombaut

Bouwbedrijf E.Rombaut werd in 1900 opgericht en groeide organisch uit tot een gerespecteerd aannemer. Sinds 2008 maakt het bedrijf deel uit van de B&R Bouwgroep, een multidisciplinaire bouwgroep met meer dan 850 medewerkers. Sinds die integratie kent E. Rombaut een exponentiële groei. Van een omzet van 4 miljoen euro in 2009 naar om en bij 40 miljoen euro in 2021. In het kader van verdere groei zijn wij momenteel op zoek naar een 'Commercieel & Administratief Directeur' die samen met de huidige Directeur Uitvoering de organisatie onder hun hoede zal nemen.


Afdelingshoofd Technische Dienst – UZ Leuven 

Als grootste universitaire ziekenhuis van België wil UZ Leuven grenzen verleggen door gespecialiseerde zorg en innovatieve behandelingen te combineren met menselijke aandacht en respect voor elke patiënt. De technische dienst van UZ Leuven is met zijn 200 medewerkers verantwoordelijk voor het garanderen van gebouwen en uitrusting van het ziekenhuis door vernieuwing en technisch onderhoud op de campussen Gasthuisberg en Pellenberg. Momenteel zijn wij op zoek naar een 'Afdelingshoofd Technische Dienst' waarbij je +- 50 personen zal aansturen.


Branch Manager Fire – CHUBB

Chubb Fire & Security is wereldwijd actief in brandbeveiligings- en beveiligingssystemen, die klanten een reeks van diensten aanbiedt van het ontwerp, de installatie en het onderhoud van brandbeveiligings- en beveiligingssystemen tot alarmmonitoring. Met deze technologieën zijn zij reeds jaren met succes actief in de retailsector, industrie en haven, het bankwezen, de overheid en bij particulieren. In 2022 werd Chubb F&S verkocht door Carrier aan API Group Corporation. API is een zakelijke dienstverlener op het gebied van veiligheid, gespecialiseerde en industriële diensten op meer dan 200 locaties over de hele wereld, die in meerdere bedrijfstakken wettelijk verplichte en andere uitbestede diensten aan klanten in een breed scala van sectoren levert. Ook in België behoort Chubb Fire & Security tot op vandaag tot één van de marktleiders inzake het plaatsen en onderhouden van alarmsystemen, toegangscontrole, camerabewaking, branddetectie en blusinstallaties, videoparlofonie, en gebouwbeheersystemen.